Kivitelezési szolgáltatások

HIDEGBURKOLÁS SZOLGÁLTATÁSOK

Konyha burkolása

A konyhai burkolólapok tartós és praktikus megoldást nyújtanak a padló és a falak számára. Népszerű fali minta a halszálka, a marokkói halfarok (hableány pikkely), és a hexagon is. Rendkívül széles választék áll rendelkezésre kezdve a kerámiától és a mészkőből készült travertin burkolatoktól a szemet gyönyörködtető gránitig. Professzionális burkolóként ezeket – vagy bármely más választott burkolólapot – a legmagasabb színvonalon rakom le, így biztos lehet benne, hogy lenyűgöző megjelenésű végeredményt és sokéves használhatóságot nyújt majd a burkolt felület.

Fürdőszoba burkolása

A fürdő középpontjában a burkolat áll, legyen az korszerűsítés, felújítás vagy újratervezés, itt jelenik meg legnagyobb arányban beltérben. A helyiség a pihenés, a lazítás, és a relaxáció helyszíne. A felültek megújulhatnak lenyűgöző márvány mintás padlólappal, metro csempés fallal, vagy luxus fürdőszoba kialakításakor a különleges vizuális hatást nyújtó exkluzív mintákkal, mozaikkal.

Wellness részleg, szauna burkolása

Az úszómedence, a SPA és a szauna olyan vizes helyiségek, ahová jellemzően hidegburkolatok kerülnek. A jó víz- és gőzszigetelés elengedhetetlen, nagyon fontos a megfelelő termékek használata a tartós eredmény érdekében. A használatbavételt követően nehéz a kisebb javításokat is elvégezni anélkül, hogy hosszabb időre leállítanánk a működést, ezért fontos már az elején körültekintően megválasztani a megfelelő szakembert a munkálatok elvégzéséhez.

Előszoba, nappali burkolása

A fürdőszobai és konyhai kerámia burkolólapok előnyei közismertek, de ezeknek az előnyöknek a jó része a nappali számára is jó választást jelent. Leggyakoribb hidegburkolat a kő vagy a kerámia. A gyártók egyre jobban utánozzák a természetes kő mintát a kerámiákon, melyek könnyebb kezelhetőségük és kedvezőbb áruk miatt oly népszerűek. A helyiségben fellépő nagyobb forgalmat megfelelő kopásállóságú burkolat választásával szükséges ellensúlyozni. A természetes kő mintát imitáló burkolatok mellett a fa deszkák erezetét utánzó minták is megjelentek.

Padlófűtés beépítése

A padló felújítása tökéletes alkalom a padlófűtés beépítésére. A fényűző, mégis megfizethető padlófűtés viszonylag olcsó, könnyen kezelhető, viszonylag gazdaságos megoldást kínál és nagyon tartós. A konyhákban és a fürdőszobákban felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul, ahol egész évben meleg és kellemes érzetű padlót biztosít. Ragadja meg a lehetőséget, kérje tőlem a padlófűtés lerakását a felújítás során.

Kültéri burkolás

Kültéri helyek, terasz, erkély és medence burkolása tartozik ebbe a kategóriába. A megfelelő kültéri felület ellenáll az időjárási viszontagságoknak (pl. napsütés, fagy, por), kopásálló, csúszásmentes és esztétikusan néz ki. Leggyakrabban a kerámiaburkolatot választják a megrendelőim, de lehet ez akár greslap, mely szintén kedvező fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, vagy terméskő. A kültéri hidegburkolatok kivitelezéséhez olyan szakemberre van szükség, aki gondosan tudja végezni a burkolási munkálatokat és megfelelő lerakást végez.

Egyeztessünk az elképzeléseiről

Örömmel adok tanácsot, beltéri és kültéri padló és fal burkolásához. Egyedi tervek alapján létrehozom azt, amit megálmodott.
Ha ingyenes árajánlatot szeretne kapni a járólapozásra, csempézésre, töltse ki az űrlapot elérhetőségeivel. Kapcsolatba lépek Önnel, és megtudhatja a személyre szabott burkolás árát.

Mester munka a minőség jegyében

Rendelkezésre áll minden szükséges eszköz, felszerelés és anyag
A kivitelezés során mindenről gondoskodom. Profi burkolóként elhozok mindent, ami a sikeres munka elvégzéséhez szükséges. A felszereléstől és a szerszámoktól kezdve a csempevágóig, a habarcs keverőtől és a szórófejes ragasztótól kezdve a fugáig és a tömítőkig. Összegyűjthetem és elhozhatom a kiválasztott csempéket még a szolgáltatás megkezdése előtt. Ne feledje, hogy a csempék és a felhasznált anyagok költségei hozzáadódnak az utolsó ajánlathoz.

Kérjen szakértői tanácsot a választott csempékről
Szívesen megosztom Önnel szakmai véleményem, a csempék kiválasztásával és megvásárlásával kapcsolatban. Nem számít, milyen típusúak, biztos lehet benne, hogy megfelelően lesznek lerakva.

A teljes burkolási munkát hivatásos szakemberként végzem
A régi burkolólapok eltávolításától az újak elhelyezéséig minden munkát gyorsan és hatékonyan elvégzek. Ezenkívül gondoskodom a fugázásról és tömítésről. Nem marad rendetlenség, így azonnal élvezheti és használhatja újonnan csempézett felületeit.

Burkolás árak

Az, hogy mennyi a burkolás díja, nagyban függ a helyiség méretétől és a csempézett területtől - de az olyan tényezők is meghatározzák, hogy a padlót, a falakat vagy mindkettő kombinációját kell-e csempéznem. A logisztikai tényezők pl. távolság, határidő, valamint a padló, a falak állapota és az elképzelések megvalósításának időigényessége is meghatározza az árat. Vegye fel velem a kapcsolatot, kérjen ingyenes helyszíni felmérést a munkadíj meghatározásához.